Termék részletek


G. P. Burke: Rataka, Síva leánya

Raktárkészlet: 1 db
G. P. Burke: Rataka, Síva leánya
350 Ft
„Az ajtóban egy lélegzetelállító szépség bontakozott ki teljes pompájában. Rataka európai szemmel nézve 16-17 évesnek tűnt. A helyiekhez képest kifejezetten magas, mintegy 168-170 cm -es halvány bronz termetét vállától le egész a talpáig fátyol takarta. Ovális arcában két mélyfekete szempár, szép ívű orr és duzzadt piros ajkak adták a harmóniát a dús, enyhén hullámos, derékig érő fekete hajhoz. Mellei telt keményen álltak ki a fátyolból. A nő mozgása halk, hullámos, mint egy párducé…”
"Ron életében a következő napok voltak a legszebbek. Rataka csodálatos szeretőnek bizonyult. Nemcsak a hindu nőktől megszokott odaadása miatt, és még csak nem is élete megmentőjének kijáró, minden hindu nőn túltevő ragaszkodása végett, de egyszerűen és főleg azért, mert a karjaiban eltöltött percek forró tanuskodása szerint Ratakát az Isten kifejezetten a nemiség minél teljesebb kiteljesedése végett teremtette.
Rataka volt az a nő, gondolta Ron, akinek az ég világon semmi mást nem lenne szabad csinálni a szeretkezésen kívül. Ami azt illeti, az Új-Delhiben eltöltött napok alatt nem is foglalatoskodott mással. És ha mégis, akkor az kizárólag az angol nyelv tanulása, Ron kényelmének tökéletes kiszolgálása volt."

119 old, 18 cm x 11 cm
 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  9513
  Tömeg
  115 g/db
Webáruház készítés