ÚJ Bíró András: Kutyasport

Cikkszám: 9283a
Bíró András: Kutyasport
ÚJ Bíró András: Kutyasport
Cikkszám: 9283a
Raktáron  1 db
400 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
A kutyatartás ABC-je

Ez a kiadvány nem kimondottan szakkönyv, sokkal inkább gyakorlati ismeretek gazdagnak mondható gyűjteménye. Közérthetően, minden tudálékosság nélkül ismerteti az újdonsült kutyatulajdonosokkal mindazt, amit a kutyatartással kapcsolatban feltétlenül tudniuk kell. Hogyan, kitől, milyen fajta kutyát vásároljunk? Milyen kutya való nagyvárosi, lakótelepi lakásba? Hol és hogyan tartsuk kedvencünket? Hogyan szoktassuk szobatisztaságra? Mivel etessük? Mikortól kezdve és mire tanítsuk? Miképpen utaztassuk a kutyát? Hol van a helye a gépkocsiban? Milyen nevet adjunk a kutyának? Mikor és hogyan kell bejelenteni, hogy kutyánk van? Milyen oltás kötelező és milyen nem? i az engedelmességi vizsga?
Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ a KUTYASPORT című könyvében Bíró András a neves író és költő, a KUTYA c. folyóirat hajdani alapító- szerkesztője. Könyvében saját tapasztalataira is támaszkodva mondja el a kutyatartás és kutyasport örömeit, nem titkolva el annak gondjait sem.
Aki végigolvassa ezt a könyvet -és nincs kutyája- ha nem is lesz belőle kutyatartó, bizonyosan más szemmel néz majd-Kosztolányi szavaival élve – „az ember irgalmas társá ”- ra.

139 old,20 cm x 14 cm
Néhány lapján aláhúzások találhatóak.