Könyv, antikvárium, kiolvasott könyvek tárháza

Miért és kinek jött létre oldalunk?

Mindenkinek, aki szeret olvasni! Mindenkinek, aki szereti a kézzel fogható, papíralapú könyveket.

Mert nincs is annál jobb, mint amikor mikor a kezedbe fogsz egy könyvet, akkor érzed a súlyát, a tapintását, érzed a könyv semmivel sem összehasonlítható "könyvillatát". Igaz, ma már az e-könyvek jönnek divatba, de mondjuk meg őszintén, ha igazán bele akarsz mélyedni egy könyvbe, akkor megveszed magát a könyvet. Mert azt lehet lapozgatni, mindig kéznél van, nem merül le, nem törlődik ki, úgy lapozgatod, ahogy akarod, de haszálhatod akár alátétnek íráshoz, napellenzőnek, belemélyedhetsz a vonaton utazás közben, reménykedve, hátha az a helyes fiú ott a szemben lévő ülésen megszólít, hogy "mit olvasol?"...

Nagyon sokan hiszik azt, hogy csak egy új könyvet lehet élvezni, a régiek elavultak. Igaz lehet ez akkor, ha egy szakkönyvről van szó, amikor új projektek kerülnek bevezetésre, és a régit már nem használják. De tényleg elavultak ezek a könyvek? Nem lehet, hogy a mai tudásunk alapjai azokban vannak leírva? Gondoljunk csak bele: amit ma tudunk, azt valaki valamikor felfedezte, eszébe jutott, megalkotta, és le is írták mindezt nekünk az utókornak. Mi pedig ebből az alaptudásból fejlesztettük tovább a mai tudásunkat. Gondolj csak Bell-re, aki feltalálta a telefont. Milyen érdekes elolvasni, ugye? Ha ő ezt nem teszi, vajon volna-e ma mobiltelefon, okostelefon, vagy akár e-book?!

Olyan rengeteg könyv került kiadásra az évek során, hogy annyi könyvet se megvenni, se elhelyezni nem tud egy átlagmagyar. Ezért jöttünk létre mi, antikváriumosok. Nálunk potom áron juthatsz hozzá jobbnál jobb kiadványokhoz, különleges csemegékhez, vagy csak "egyszer olvasandó" romantikus regényhez, vagy krimihez. Ha kiolvastad, akár vissza is hozhatod hozzánk, vagy becserélheted másikra. 

Így jön létre a könyvek tánca, körforgása. Rád talál nálunk pont az a könyv, ami épp most aktuális számodra. Amiből pont most tanulhatsz valami fontosat, úgy, hogy nem is tudod, hogy pont erre van szükséged. Lapozgass webáruházunkban, és kiabálni fognak a neked való könyvek, hogy vedd meg őket! Próbáld csak ki! És visszanézve meglátod azt fogod mondani, "tényleg"! Mert ezekben a klasszikusokban le van ám írva minden, amit tudni érdemes a lélekról, az életről, egy könyv felér vagy 10 honlappal, és még annál is több. Mert a könyvek sajátoddá válnak, ugyanis a fantáziád teljesen egyedivé varázsolja valamennyit! Soha senkinek nem ugyan olyan a képi világa egy könyvről, mint Neked! Mindenkinek más, és ez így van jól. Ezért nem olyan fergeteges élmény filmen megnézni egy elolvasott könyvet, mert a rendező fantáziája teljesen másképp látja azt, mint a tied.

Gyere, válogass történeteinkből, építsd fel könyvtáradat, gyarapítsd tudásodat minimális pénzből, és tapasztald meg mindazt az élményt, amiről itt beszéltem Neked! Rendelj 10 ezer Ft felett, és ingyen kiszállítjuk neked a könyveket.

Várunk szeretettel, nézelődj, vásárolj nálunk többször is, és ha tetszik a választékunk, akkor kérlek ajánlj minket másoknak is. Nagyon hálásak vagyunk minden megosztásért, előre is köszönjük! :)