Ian St. James: A halál szigete

Cikkszám: fk33
Ian St. James: A halál szigete
Ian St. James: A halál szigete
Cikkszám: fk33
Raktáron  4 db
400 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 Ft
Hallsworth: jóképű, fiatal férfi, zseniális üzletember hírében áll. Pepalasis: domború mellkasú görög, van egy kincset érő szigete. Sue Ballantyne: bűbájos, filigrán nő, tankönyveket ír. És Mike Towsnend: szintén fiatal üzletember, egyben a regény főszereplője és elbeszélője.
De szolíd és feddhetetlen polgárokon kívül csalók, szélhámosok, sikkasztók és gyilkosok is részt vesznek a történetben, amely a londoni City „legnagyobb panamájáról” szól. Az egész egy lakatlan szigeten kezdődik, valahol a Csendes-óceánon, ahová csak életveszélyek árán lehet eljutni, de ahol felmérhetetlen értékű ásványkincs rejlik. A kibányászáshoz vagy megvásárlásához szükséges tőkét többen adják össze, köztük a londoni alvilág egyik legfélelmetesebb alakja…
Roppant izgalmas pénzügyi manőverek, megfélemlítések, emberrablások, üldözések és leszámolások után derül csak ki, hogy nem feltétlenül azok a szolíd és feddhetetlen jellemek, akiket annak ismertünk meg, mint ahogy az is, hogy – a gyilkosok sem feltétlenül tisztességesek. A sors pedig végképp igazságtalan – de erre már csak a legutolsó oldalakon derül fény.
1986

328 old, 20 cm x 12 cm
Borítója töredezett