Czeglédi József - Kállay Oszkár: Idegenforgalom

Cikkszám: 0737
Czeglédi József - Kállay Oszkár: Idegenforgalom
Czeglédi József - Kállay Oszkár: Idegenforgalom
Cikkszám: 0737
Raktáron  1 db
2 800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 280 Ft
Tervezés, szabályozás, vállalkozás


Az idegenforgalommal ma már valamilyen formában mindenki kapcsolatban van. A nemzetközi és belföldi idegenforgalomra fordított összegek volumene a világon jelenleg csak az olajimportétól marad el. Magyarországon is megnövekedett a jelentősége a külgazdasági egyensúly és a lakosság életkörülményeinek javításában.
A könyv első ízben vállalkozik arra, hogy tudományosan megalapozott, szakszerű tájékoztatást adjon idegenforgalmi politikánk fő céljairól és az ennek megvalósítása érdekében létrehozott idegenforgalmi tervezés, szabályozás, valamint szervezet rendszeréről.
A kötetből az is megtudható, hogy idegenforgalmunk gazdaságilag és társadalmilag mennyire hatékony, és milyen új vállalkozási formákkal, valamint marketing módszerekkel és propagandával tehető még eredményesebbé.
Az idegenforgalmi munkában nagy tapasztalattal rendelkező szerzői gárda elsősorban szakemberek számára írta a könyvet, de haszonnal forgathatják mindazok, akik az idegenforgalommal kapcsolatos területeken dolgoznak, illetve a turizmus közgazdasági kérdései iránt érdeklődnek.

359 old, 20 cm x 14 cm