Termék részletek


Pénzes Bethen: Kisemlősök a lakásban

Raktárkészlet: 1 db
Pénzes Bethen: Kisemlősök a lakásban
500 Ft
A természettől elszakadt ember természetes vágya, hogy otthonát növényekkel, kisebb állatokkal tegye barátságosabbá, kellemesebbé. A gyermekek is gyakran kapnak szüleiktől, nagyszüleiktől állatokat, hogy közelebb hozzák őket a természethez, hogy felelősségérzetre neveljék csemetéiket, vagy egyszerűen azért, mert örömet akarnak szerezni.
Az első gond az, hogy tengerimalacot, fehér egeret, aranyhörcsögöt vegyenek-e. Sokkal szélesebb a skála. A könyv a teljesség igénye nélkül 25 kisemlősfajt ismertet. Ha még a választás a gond, a leírások alapos tanulmányozása segít eldöteni, melyik az az állat, amelynek minden igényét ki tudjuk elégíteni. Aszerint válasszunk.
Ha már döntöttünk, a könyv tanácsai alapján szerezzük be vagy készítsük el a terráriumot, esetleg ketrecet, a szükséges eszközöket. Rendezzük be a férőhelyet, csak ezek után hozzunk állatot, amelynek gondozásához, táplálásához, tartásához minden tudnivaló megtalálható a könyvben. A szemléletes rajzok segítik a férőhely kialakítását, a szerző által készített fotók a tartandó állat megválasztását.
Csak ha így járunk el, reménykedhetünk abban, hogy kedvencünk jól érzi magát társaságunkban, és tisztes életkort is megér.
1990

87 old, 20 cm x 14 cm
 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  06255
  Tömeg
  126 g/db
Webáruház készítés