Termék részletek


Alexa Alexandra: Theresa Mansfeld barátnője

Raktárkészlet: 1 db
Alexa Alexandra: Theresa Mansfeld barátnője
300 Ft
A teraszra nyíló ajtón át meleg napsugár áramlott be a szobába. Róbert Anders doktor és felesége, Katja a reggelinél ültek. Végre ráértek nyugodtan üldögélni, előttük állt még az egész hét vége. A főorvos nagyon szerette ezeket a kellemes reggeleket, amikor a kávé mellett az újságot is kényelmesen átlapozhatta, s nyugodtan beszélgethetett Katjával.
- Nagyon csöndes vagy ma - pillantott feleségére az újság fölött. - Rosszul aludtál?
- Nem, semmi bajom - simított ki egy rakoncátlan szőke tincset a homlokából Katja. Arcán mosoly suhant át. - Tulajdonképpen nem akartam szóba hozni, reméltem, hogy legalább hét végére megfeledkezhetünk a kórházi dolgokról. Róbert felemelte kávéscsészéjét, belekortyolt, aztán hirtelen eltorzult arccal ugrott fel.
- Borzasztó! - kiáltotta olyan savanyú arckifejezéssel, mintha citromba harapott volna. - Theresának sem lehetett valami jó éjszakája, ha így kezdi a napot. Felemelte a cukortartó tetejét, beledugta az ujját, majd óvatosan megérintette nyelvével.
- Só - állapította meg. Fogta a cukortartót és a. csészét, és a konyha felé indult, Theresa azonban elébe jött. - Elfelejtettem feltálalni a befőttet - sietett az asztalhoz.

1992
61 old, 22 cm x 15 cm
 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  06217
  Tömeg
  76 g/db
Webáruház készítés