Termék részletek


Alexandre Dumas: A három testőr

Raktárkészlet: 1 db
Alexandre Dumas: A három testőr
950 Ft
Dumas legismertebb regénye A három testőr feledhetetlen olvasmány mindazoknak, akik szeretik a kalandos töréneteket, a romantika világát. a regény cselekménye XIII. Lajos uralkodása alatt játszódik, abban a korban, amikor egymást érik a cselszövések, a politikai gyilkosságok, amikor nyom nélkül tűntek el udvaroncok, politikusok, katonák, gazdag polgárok, mert keresztezték a mindenható Richelieu bíboros útjait.
A regény főszereplői, a királyi testőrség három tagja és D' Artagnan lovag igazi jó barátok, akik tisztelik és szeretik királynéjukat, és esküvel fogadják, hogy tűzön-vízen keresztül szolgálják. Ez a négy bátor, talpraesett, ravasz ifjú szembe mer nézni a hatalmas Richeliue-vel, és bátran harcol a bíboros hírhedt kémnője, a milady ellen. Richelieu fondorlatos módon meg akarja buktatni a királynét, és mindent elkövet, hogy ártalmatlanná tegye a királyné híveit. De a fiatalemberek nem ismerték azt a szót, hogy "lehetetlen", és mindenféle csellel-fortéllyal keresztülhúzzák a bíboros számításait. Életük gyakran forog kockán, de kitartásukat, bátorságukat és a királyné iránti törhetetlen hűségüket végül is siker koronázza.
Dumas teremtő képzelete, kifogyhatatlan mesélő kedve száz és száz kalandon keresztül repíti az olvasót, aki lankadatlan érdeklődéssel követi a három testőr és D'Artagnan lovag fordulatokkal teli romantikus történetét.
1981

688 old, 21 cm x 14 cm
Gerincénél sérült, védőborítója szakadozott
 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  06190
  Tömeg
  836 g/db
Webáruház készítés