Termék részletek


John Maisel: Isten-e Jézus? /I Is Jesus god?

Raktárkészlet: 1 db
John Maisel: Isten-e Jézus? /I Is Jesus god?
500 Ft
Ezt az előadást a Moszkvai Állami Egyetem tanári kara és hallgatói számára tartottam 1990-ben. Hallgatóságom nagyrészt ateista, templomba nem járó tanárokból és hallgatókból állt, akiknek nem volt ismeretük a keresztény hitről, sem bibliai tájékozottságuk. Az volt a célom, hogy világossá tegyem Jézus Krisztus személye, állításai és céljai egyedülálló voltát, és hogy érthetően elmagyarázzam, hogyan létesíthet valaki kapcsolatot az igaz, élő Istennel Jézus Krisztuson keresztül. Az előadás eredményeként a hallgatóság nagy része vallotta meg, hogy szeretne velem imádkozni, és adta életét Jézusnak. Mint az egyik egyetemi tanár mondta: "Ez az első alkalom, hogy a keresztény hit egyedülállóságának ésszerű magyarázatát hallottam."
Egy másik, fizika szakos tanár mondta nekem: "Az egyetlen alkalom, amikor valaha is Istenre gondoltam akkor volt, amikor az ateista tanári vizsgáimat tettem.
Valamilyen ismeretlen okból eljöttem az ön előadására, és most már tudom, hogy csak Isten töltheti be életem ürességét." Remélem, hogy ha bőséges életet, és megbocsátást keres, ezt fogja megtapasztalni e kis könyv olvasása közben, még ha nem is ateista, és jár is templomba.
 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  05647
  Tömeg
  99 g/db
Webáruház készítés