Termék részletek


Christine Arnothy: A győzelem ára

Raktárkészlet: 1 db
Christine Arnothy: A győzelem ára
300 Ft
Laurent Jay Genfben egy nemzetközi találkozón megismerkedik Lisával, a 21 éves tolmácsnővel. A férfi törtető, vonzó, csábító, vadorzó, akinek kedvenc prédái a férjes asszonyok. Eddig ésszerűen kötött házasságban élt feleségével, akinek távozásakor észreveszi, hogy milyen egyedül van éppen néhány hónappal a választások előtt. Átmenetileg be akarja építeni Lisát az életébe, de ehelyett a lány épül be Laurent tudatába: 58 évesen fedezi fel, mi mindent mulasztott el fiatalkorában.
A szerző csodálatos módon elemzi egy "buta politikus"-sá váló férfi világát: feleségét, tanácsadóit, a közvéleményt és főképpen őt magát. E férfi, miután megismeri a semmilyen hízelgés által meg nem mérgezett, romlatlan Lisát, felteszi magának a kérdést: mit kezdhet ő ezzel a lehetőséggel?
Eddigi élete a siker utáni őrült hajszában telt. Tudja-e vállalni a tiszta szerelmet, vagy vissza kell adnia az élet e nagy ajándékát?! Ez a könyv nem csak egy ambíció által összekötött párról szól, hanem egy mai lányról is, aki szabad, kiegyensúlyozott, bátor, és aki küzd a boldogságáért. A regény egyben egy olyan társadalmi osztály keresztmetszete is, ahol nincs helye semmiféle gyengédségnek, s amely elpusztítja a gyengéket. Ez a dzsungel törvénye.
1990

320 old, 20 cm x 14 cm
 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  05644
  Tömeg
  260 g/db
Webáruház készítés