Termék részletek


Tim LaHaye · Jerry B. Jenkins A maradék

Raktárkészlet: 1 db
Tim LaHaye · Jerry B. Jenkins A maradék
1 590 Ft
A Világközösség legfelsőbb uralkodója, Nicolae Carpathia legrégebbi és legújabb ellenségeit pontosan ott tudhatja, ahol szeretné: összegyűjtve Petrában, egymilliós létszámban, két bomba és egy rakéta számára elérhető közelségben, amit csoda nélkül senki sem élhet túl.
Közben a tribulációs osztag legújabb társult tagja továbbra is annak a hihetetlen összeállítású görög csoportnak a túsza marad, amely legalább három judaitát gyilkolt meg. Mac McCullum, Chloe Steele Williams és Hannah Palemoon elhatározzák, hogy mindenáron kiszabadítják Sebastiant – de arról fogalmuk sincs, milyen magas lesz ez az ár.
A föld, amely most már alig emlékeztet korábbi önmagára, a mennyből érkező, egyre súlyosabb ítéletek alatt nyög, miközben Carpathia fokozza az üldözést a Krisztus-hívők, a zsidók, a muszlimok és mindenki más ellen, akik nem esküsznek neki teljes hűséget.
A tribulációs osztag álnevei – sőt a Strong Toronyban lévő menedékházuk is – lelepleződnek, ami arra kényszeríti Rayford Steelet, Buck Williamst és az összes tagot, hogy szökéssel mentsék az életüket, úgy, hogy közben nyílt ellenállásukat is igyekeznek fenntartani az Antikrisztussal szemben.
Cion Ben Juda úgy tartja, hogy a súlyos ítéletek ellenére a vajúdásnak ez az egész sötét időszaka legalább annyira Isten kegyelmének és irgalmának, mint haragjának a jele. Világszerte csak a mennyei erők csodálatos beavatkozásai adnak esélyt a hívőknek a világközösségi békefenntartó és közhangulat felügyelő erők könyörtelen támadásával szemben.
Minden színjáték a múlté – még az Antikrisztus részéről is – a földön rohamosan közeledik Armageddon, a jó és rossz közötti végső összecsapás napja.

343 old, 20 cm x 13 cm
 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  03947
  Tömeg
  276 g/db
Webáruház készítés