Bob Reiss Halálbrigád a Captains-szigeten

Cikkszám: 03135
Bob Reiss Halálbrigád a Captains-szigeten
Bob Reiss Halálbrigád a Captains-szigeten
Cikkszám: 03135
Raktáron  1 db
300 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
1942 őszén az Egyesült Államok atlanti partvidékénél egy kis sziget helyőrségének katonáit egy kivételével lemészárolja egy negyven főből álló, különlegesen kiképzett német különítmény. A tengeralattjáróval érkező ellenséges katonák azt a feladatot kapták, hogy a helyőrség partvédő ütegeit elfoglalva az arra haladó, hadirakományt szállító tengeri konvojt az amerikaiak saját fegyvereivel semmisítsék meg, zavart és pánikot keltve az Egyesült Államok hadseregében és a lakosságban.
E briliáns terv a Führer agyából pattant ki, s Bormann és Müller segítségével azonnal megtalálja az akció vezetésére legalkalmasabb embert, az amerikai állampolgárságú, Németországban élő John Rykert. Ez a titokzatos Superman-Tarzan keverék hivatásos gyilkos, az emberölés számtalan módját követi el hidegvérrel az akció folyamán, miután a szovjet hadszíntérről maga válogatja ki – egy egész szovjet hadosztályt kicselezve – osztrákokból álló, összeszokott csapatát az akció végrehajtására.
Csakhogy a szigeten csodával határos módon életben marad az amerikai helyőrség fiatal hadnagya, mivel éppen szerelmi légyotton volt a mészárlás idején, s mivel ő még Rykernél is Supermanebb, s ráadásul kiválóan gondolkodva kombinál, még kitartóbb és még bátrabb, fantasztikus küzdelem árán egymaga számol le a kommandóval, hogy végül az életre-halálra menő párbaj során magával Rykerrel kerüljön szembe…