Philip Shelby: A zsarolás napjai

Cikkszám: 02982
Philip Shelby: A zsarolás napjai
Philip Shelby: A zsarolás napjai
Cikkszám: 02982
Raktáron  1 db
420 Ft
A vásárlás után járó pontok: 42 Ft
A ​​Westbourne szenátor mellé kivezényelt titkosszolgálati ügynöknő, Holland Tylo nem képes megakadályozni a szenátor meggyilkolását. A politikus nagyhatalmú szenátortársaival, a Bíborosokkal töltött éjszaka után válik bérgyilkos áldozatává. Még a merénylet előtt átad Tylonak egy számítógépes lemezt, hogy ezt másnap juttassa el a titkárnőjéhez. Tylo hamarosan rádöbben, hogy gyilkos hajsza célpontja lett, barátját a szeme láttára mészárolja le egy felbérelt gyilkos, akinek útját könyörtelenül megkínzott holttestek szegélyezik.
A lány megismeri a lemez tartalmát: súlyosan terhelő információk sorozata a legfelsőbb amerikai politikusokról. Westbourne zsarolta vagy zsarolhatta őket. Kiderült, hogy az így rögzített naplónak van egy második része is, egy másik lemezen. Tylo és apai jóbarátja, a Szolgálat igazgatóhelyettese, Arliss Johnson együtt nyomoz a gyilkos és a napló másik fele után. A nyomozás és az üldözés a Kapitóliumon folytatódik: a szenátus tanácstermében és az elnöki dolgozószobában történik a végső leszámolás.
Csak akkor kapunk választ minden kérdésre: ki bérelte föl a bérgyilkost, ki volt az események igazi "koordinátora", ki, kit és mivel tudott engedelmes bábként mozgatni, kézben tartani.


414 old,18 cm x 12 cm