Charlene Cross Szerelem és Bosszú

Cikkszám: 02905
Charlene Cross Szerelem és Bosszú
Charlene Cross Szerelem és Bosszú
Cikkszám: 02905
Raktáron  1 db
650 Ft
A vásárlás után járó pontok: 65 Ft
A rémülettől tágranyílt szemmel, szétzilált hajjal, lova sörényébe kapaszkodva menekül Kristiana Harcourt. Nyomában üldözőjével a kapzsi és vérszomjas McHugh-gel, atyja gyilkosával, s egyenesen az aranyszín szemű, daliás cigánylegény karjaiba hullik.
A cigány anyától született Chandler Logan — valójában Muircarn earlje — megmenti a lányt és cigány népénél találnak rejtekhelyet. Mindkettőjüket, szinte az első pillanattól kezdve, rabul ejti a vonzalom, amelyet azonban mindketten magukba fojtanak. Kristiana lázadozik a cigányok idegen és különös törvényei ellen, telve van kételyekkel a cigánylegény érzései iránt. Logan cselekedeteit, egyetlen egy eltökélt vágy irányítja, hogy bosszút álljon gyilkos mostohafivérén, s visszaszerezze ősi birtokát.
Amikor úgy tűnik, hogy szerelmük mégis beteljesedik, akkor szakítja el őket egymástól a gyűlölt Edward McHugh. Kristianát Muircarn várába hurcolja, s a szerencsétlen asszonynak, aki szerelmese gyermekét hordja a szíve alatt, már csak a szenvedés, a megaláztatás és halottnak hitt szerelme siratása marad.
Mígnem egy nap, két idegen harcos érkezik a várba…

318 old, 20 cm x 12 cm