Kurt Seelmann: Gólya hozza...?

Cikkszám: 02447
Kurt Seelmann: Gólya hozza...?
Kurt Seelmann: Gólya hozza...?
Cikkszám: 02447
Raktáron  1 db
300 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
"Felkértek arra, hogy írjam meg számodra ezt a könyvecskét, és adjak benne választ sok olyan kérdésre, ami a szívedet nyomja. Nyugodtan ülj neki, és olvasd el, megtudod belőle, hogy a kisbabát nem a gólya hozza. Igyekeztem úgy megírni, hogy mindent jól megérts.
Persze ezekről a kérdésekről már magad is sok mindent hallottál. A gólyamesében már régen nem hiszel, de abban sem vagy biztos, hogy igazat mondtak-e neked, mert valószínűleg olyan gyerekekkel beszélgettél erről, akiknek nem éppen a legjobb a hírük az osztályban.
Leghelyesebb volna persze, ha a szüleidhez fordulnál. De azt is megértem, ha nincs hozzá bátorságod. Egy belső hang visszatart ettől, és inkább nem kérdezel, mert úgy érzed, hogy ilyesmit nem való kérdezni, talán szüleidnek is kényelmetlen volna.
Érthető hát, ha szívesebben olvasol el magad mindent ebben a könyvben. Hamarosan észreveszed majd, hogy egészen természetes dolgokról van szó, amelyekről szabad, sőt kell is tudni, és szüleiddel is beszélgethetsz ezekről. Remélem, majd ehhez is megjön a bátorságod."

Egyik példány elejében tulajdonosi bejegyzés található
111 old, 18 cm x 10 cm