Termék részletek


Dr. Zatykó Lajos · Zatykóné Dr. Draskóczy Erzsébet Nagy öröm a kiskert

Raktárkészlet: 1 db
Dr. Zatykó Lajos · Zatykóné Dr. Draskóczy Erzsébet Nagy öröm a kiskert
350 Ft
Volt könyvtári könyv
Családi ház, házikert után nagyon sokan vágyódnak. Kevesen tudják azonban, hogy a telekből, házból csak akkor lehet szerves egység, ha az éghajlathoz, talajhoz, környezethez illő, örömöt jelentő, hasznot hozó növények jól megtervezett együttest alkotnak.
A könyvet a szerzők azoknak írták, akik kertjüket nem szolgálni, hanem élvezni szeretnék. Ahhoz azonban, hogy az olvasó kertjében örömét lelje, ismernie kell, hogy a növények életben tartása, termesztése milyen munkával, kiadásokkal jár, de egy kicsit értenie kell a biológiához, fiziológiához – tehát az élettanhoz –, és azzal is tisztában kell lennie, hogy a kerttől milyen pszichológiai, azaz lélektani hatásokat, esztétikai értékeket lehet várni.
A helyesen megválasztott és gondozott kiskert a család minden tagjának nyújt valamit: a testedzés, a játszva tanulás, az aktív pihenés céljait s a természet utáni vágy kielégítését egyaránt szolgálja. Arról nem is beszélve, hogy milyen nagy jelentőségű a házi kertekben megtermett zöldség, gyümölcs a család ellátásában.
 • Raktárkészlet
  1 db
  Cikkszám
  01996
  Tömeg
  325 g/db
Webáruház készítés