Julius Mader · Albrecht Charisius: Nem ​titok többé

Cikkszám: 0180-6678
Julius Mader · Albrecht Charisius:  Nem ​titok többé
Julius Mader · Albrecht Charisius: Nem ​titok többé
Cikkszám: 0180-6678
Raktáron  2 db
800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 80 Ft
Az imperialista német titkosszolgálat fejlődése, rendszere és munkamódszere

A neves keletnémet szerzők gazdag forrásanyag birtokában mutatják be az olvasóknak az imperialista titkosszolgálatok működését, szervezését. Elsősorban az amerikai és a nyugatnémet titkosszolgálat igazi arculatát leplezik le, s egyúttal ráirányítják a figyelmet arra is, milyen aknamunkát folytatnak ezek a kémszervezetek a világ – elsősorban a szocialista tábor országai ellen.
Ebben a nagyon időszerű, igen bő – főleg nemzetközi forrásokból származó – tényanyagra épülő könyvben a szerzők viszonylag átfogó képet adnak az imperialista titkosszolgálatokról, létrejöttük történelmi okairól, tevékenységük jellemző vonásairól. Ezután részletesen beavatják az olvasót a nyugatnémet kémügynöki hálózat – a Szövetségi Hírszerző Szolgálat és a Bundeswehr titkosszolgálata – rejtelmeibe: megismertetnek e kémszervezetek felépítésével, a kémkedés hallatlanul változatos módszereivel, a legkorszerűbb titkosszolgálati felszerelésekkel, egyes ügynökök „bevetési” eseteivel.
A számos vázlattal és fényképpel illusztrált könyv tudományos igénnyel, de nagyon élvezetes, közérthető formában írja meg ezt a kétségkívül sokak érdeklődését felkeltő témát.

Egyik példány védőborítója szakadt, lapélei foltosak.