Új jelszó kérése

Dr. Kende Páter: A Viktor

Raktárkészlet: 2 db
Dr. Kende Páter: A Viktor
"A nép - főként két választás között - jobbára viccekben alkot ítéletet.
A kezdő miniszter leszerződik a parlament focicsapatába. Kövér eligazítja:
- A legfontosabb, hogy ugyan úgy viselkedj, mint a poltikában: ha nem tudod a labdát elrúgni, akkor az ellenfélbe rúgjál jó nagyot, nehogy tovább szaladjon! Na kezdjük! Hol a labda?
Mire Orbán bentről a pályáról kikiabál:
-A francba a labdával! Kezdődjön a játék!"

Orbán Viktor személyisége nem is olyan bonyolult, mint sokan hiszik. Kövér László a tudatalattija, és Simicska Lajos a felettes énje. Bár talán ez így nem is igaz. Lehet, Simicska Lajos a tudatalattija, és Kövér László a felettes énje.
Köznapibban fogalmazva: az egyszemélyes focicsapatnak - amelynek Orbán Viktor a kapusa, hátvédje, összekötője és legfőként a középcsatára - Kövér László a trénere, Simicska Lajos pedig a menedzsere. S a csapatnak - egyelőre - nem Várszegi Gábor a tulajdonosa, hanem ők hárman maguk, valamint családtagjaik, barátaik és üzletfeleik, akárcsak Nyuszinál, ahol Micimackó és Malacka egyaránt kimaradt a tulajdonosi körből. Ámbátor Magyarországon ma tízmillió Micimackó él, Orbánék viszont nincsenek többen százötvennél. De hiába: "Minél inkább havazik, annál inkább hózik".
Az Orbán-családban négy férfi van. Ebből kettőnek Győző neve, egynek Viktor. A negyediket Áronnak hívják, ez vagy azt jelenti? ihletett, tisztánlátó, vagy inkább azt: a bátorság hegye.

318 old, 20 cm x 15 cm
1 800 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Raktárkészlet
2 db
Cikkszám
06172
Tömeg
275 g/db
Webáruház készítés